Tidenes første vinter-VM

Fotball-VM i Qatar er det første som arrangeres i den arabiske delen av verden, det første vinterverdensmeskerskapet og det siste med 32 deltakernasjoner. Velkommen til VM-tipset 2022!

Det har vært en del kontroverser rundt tildelingen, men søndag 20. november 2022 sparkes det 22. verdensmesterskapet i fotball i gang. Åpningskampen spilles mellom Qatar og Ecuador på Al Bayt Stadium i byen Al Khor.

Så følger 62 kamper før det er finaledags søndag 18. desember. Verdensmesteren kåres på Lusail Stadium nord for hovedstaden Doha.

Som deltaker i VM-tipset 2022 skal du tippe utfallet av de 64 kampene, samt besvare 24 bonusspørsmål. Vedkommende med flest poeng belønnes med førstepremiepotten. Også de fire neste på resultatlisten premieres.

Helt korrekt kamptips gir 7 poeng. Du sanker også poeng for delvis riktige tips. Full oversikt over poenggivningen finner du på regelsiden. På bonusspørsmålene må du svare rett for å få poeng, som varierer fra 1 til 5 avhengig av vanskelighetsgrad.

PS! Vinneren av EM-tipset 2020 ble premiert med 8000 kroner. Tilsvarende sum ble fordelt på deltakerne på 2.-5. plass.

Alle tidligere VM er blitt arrangert i mai, juni eller juli. Den ekstreme varmen i Qatar er årsaken til tidenes første mesterskap på vinterstid. I 2026 utvides fotball-VM til 48 deltakernasjoner, med USA, Mexico og Canada som vertskap.

Spørsmål? Bruk kontaktskjemaet!

Legg igjen en kommentar