«Andfoss» vant EM-tipset 2021!

Vi gratulerer Andreas Götestam Fossheim med seieren i EM-tipset 2021. Han trakk det lengste strået i den jevne tippekonkurransen som har pågått i fire uker. «Andfoss» kan se fram til å få 8000 kroner inn på sin bankkonto. Grattis til de fire andre premievinnerne og takk til alle for deltakelsen!

Italia vant finalen i UEFA Euro 2020. Cristiano Ronaldo og Patrik Schick (En annen spiller) ble mesterskapets toppscorer. «Andfoss» sanket 179 poeng på de 51 kampene og 24 bonusspørsmålene.

Andreas G. Fossheim prikket inn ni korrekte kampresultater; finalekampen inkludert. Han og Steinar Granum var de to eneste i Topp 5 som tippet at det ville bli lagt til minst seks minutter i ordinær tid.

Trioen på 3., 4. og 5. plass endte på lik poengsum og ble tilfeldig plassert av konkurransemodulen.

PS! Følg med for flere tippekonkurranser i framtiden. De vil bli å finne på samme nettadresse.

 1. plass: Andreas Götestam Fossheim (8000 kroner)
 2. plass: Steinar Granum (4000 kroner)
 3. plass: Hans Olav Kjeljebakken (2500 kroner)
 4. plass: Patrick Thomas Stark (1500 kroner)
 5. plass: Tor Olav Skogen (1000 kroner)
  * Premiene vipses til vinnerne mandag 12. juli – etter at fristen for å melde inn eventuelle feil utløper kl. 12:00.

2 kommentarer

 1. Tusen takk for et knallbra opplegg! Så mye moro for er par hundrelapper er det lenge siden jeg har hatt. Gleder meg til fortsettelsen allerede!
  Utrolig at du fikk til å fullføre midt oppi alt som har skjedd. Det tar jeg som et godt tegn, men uansett fortsatt god bedring og takk igjen! Fosse

 2. Tusen takk, Øyvind! Utfordrende å oppdatere til tider, men jeg klarte å lure til meg litt telefontid innimellom:-) Og etter hvert ble det PC! Selv fikk jeg bare sett én UEFA Euro 2020-kamp; finalen… Blir stas å kjøre ny tippekonk ved passende anledning etter god respons i den nylig avsluttede:-)

Legg igjen en kommentar