ARENAENE

Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan

Ahmad bin Ali Stadium, Al Rayyan

Tilskuerkapasitet: 44 740. Det tidligere Ahmed bin Ali Stadium ble opprinnelig åpnet i 2003, og ble revet i 2015 for å gjøre plass til det nye stadionet. Stadionet ble brukt som en av de to arenaene for 2020 FIFA Club World Cup. Stadionet er hjemmet til Al-Rayyan Sports Club og Al-Kharitiyath Sports Club.

Al Bayt Stadium, Al Khor

Al Bayt Stadium, Al Khor

Tilskuerkapasitet: 62 000. Al Bayts design er inspirert av "bayt al sha'ar" - som er telt som historisk ble brukt av nomadiske mennesker i Qatar og den bredere Gulf-regionen. Al Khor - hvor stadion er basert - er en kystby med en befolkning på litt over 30 000.

Al Janoub Stadium, Al Wakrah

Al Janoub Stadium, Al Wakrah

Tilskuerkapasitet: 40 000. Al Janoub ligger i den sørlige byen Al Wakrah, og er et annet nytt stadion. Al Wakrah er kjent for sin perledykking og fiskehistorie, og de tradisjonelle båtene som brukes av lokalbefolkningen for å utføre disse sysslene ligger bak stadions design. Al-Wakrah Sport Club spiller hjemmekampene sine her.

Al Thumama Stadium, Doha

Al Thumama Stadium, Doha

Tilskuerkapasitet: 40 000. Stadionets design sies å være en legemliggjøring av arabisk kultur og arv. Den ligner mye på "gahfiya", en tradisjonell vevd caps som bæres av de i Qatar. Stadionet har fått navnet sitt fra Al Thumama-treet, som ofte finnes i hele regionen.

Education City Stadium, Education City

Education City Stadium, Education City

Tilskuerkapasitet: 45 350. Stadionets fasade, kjent som «Diamond in the Desert», har trekanter, som danner et diamantlignende mønster som sies å endre farge med solens bevegelse. Ligger i hjertet av Qatars utdannings- og forskningssenter Education City i Al Rayyan, den tredje største kommunen i Qatar.

Khalifa International Stadium, Doha

Khalifa International Stadium, Doha

Tilskuerkapasitet: 40 000. Khalifa International Stadium var det første stedet som var klart for turneringen, etter å ha blitt fornyet og innviet i 2017. Også kjent som National Stadium, har det vært vertskap for Qatars landslagskamper siden 1975.

Lusail Stadium, Al Daayen

Lusail Stadium, Al Daayen

Tilskuerkapasitet: 86 250. Et spektakulært sted som ligger ved kysten av Gulfen over vannet fra Dohas blendende vestlige silhuett. Fans vil ankomme via oppgraderte veier, Doha Metro eller Lusail Light Rail Transit-systemet, og de kan bruke tiden sin på tvers av forskjellige parker eller i temaparken.

Stadium 974, Doha

Stadium 974, Doha

Tilskuerkapasitet: 40 000. Ras Abu Aboud Stadium vil skrive historie når det blir det første midlertidige stadionet i VM-historien. Ras Abu Abouds struktur er merkelig sentrert rundt modifiserte fraktcontainere. Det er den første av tre stadion som ligger i Qatars hovedstad, og den mest folkerike byen.