Topp 5 før finalehelgen

Mike Oxbrown har sju poengs forsprang til nærmeste utfordrer i VM-tipset 2022 før finalehelgen. Hvis han sanker poeng på kamptipsene kan det holde helt inn!

Thomas Gjørsvik alias «Mike Oxbrown» sitter på kanten av lederstolen med fare for å falle av. Selv om han får med seg poeng i bronse- og gullfinalen, kan bonusspørsmålene velte seiersfundamentet.

Mike Oxbrown ligger an til å få 7 poeng på de gjenværende 5 bonusspørsmålene, men mister alle hvis én av finalene går til ekstraomganger og minst én spiller scorer hat trick. Han kan ikke få poeng for spørsmålene om hvem som blir verdensmester og hvem som vinner bronsefinalen, og tipset på kun 2 tilleggsminutter i finalen virker totalt urealistisk.

QPR67 (Patrick Stark) Er den eneste i den ypperste toppen som kan få 5 poeng for eventuell Argentina-seier i VM-finalen. Minst 6 tilleggsminutter i finalen er definitivt alternativet med lavest odds. Potensielt 5 poeng til der. Det skal dog mye til for at noen scorer hat trick i finalehelgen, etter bare ett på de 62 foregående kampene! At minst én av finalene går til ekstraomganger er ikke utenkelig.

Zebber (Vegard Berge) og Slarkepung (Halvard Grina) ligger bare 2 poeng bak QPR67, og ytterligee 7 poeng bak Mike Oxbrown. Med tanke på førsteplassen må begge ha stor uttelling på kamptipsene. Luton Lions (Emil Hovrud) må ta minst 12 poeng mer enn Mike Oxbrown for å vinne VM-tipset 2022. Det skal holde hardt, men man skal aldri si aldri.

Her er oversikten over hva Topp 5-deltakerne har svart på de uresulterte bonusspørsmålene:

TOPP 5-TIPSENE: Fem bonusspørsmål gjenstår. Gul bakgrunn angir poengsjanse. Allerede feil svar med rød bakgrunn. Grønn tekst/tall på gul bakgrunn betyr rett svar pr. nå – før finalekampene.

Deltakernes kamptips er det utelukkende hver enkelt deltaker selv som kjenner fram til kampene resulteres. Ikke en gang arrangøren har tilgang til dem.

God finalehelg!

Legg igjen en kommentar