Frankrike ny VM-favoritt

Fire nasjoner gjenstår i FIFA World Cup 2022. Alle skal spille to kamper før verdensmesteren kåres på Lusail Stadium i Al Daayen. Frankrike er favoritt til å forsvare tittelen.

188 POENG: Thomas Gjørsvik aka «Mike Oxbrown» leder VM-tipset 2022 før finaleuken i Qatar. Fire kamper og seks bonusspørsmål gjenstår.

Det er semifinaledags i Qatar. Argentina og Kroatia møtes tirsdag kveld, mens Frankrike og Marokko gjør opp om den andre gullfinaleplassen onsdag.

Frankrike kan bli den første nasjonen som forsvarer en VM-tittel siden 1962!!!

VINNERODDS FIFA World Cup 2022:
1) Frankrike | 2,05
2) Argentina | 2,50
3) Kroatia | 8,50
4) Marokko | 11,0
* Odds fra ComeOn!

PS! Argentina er egentlig favoritt, men har høyere vinnerodds enn Frankrike fordi motstanderen semifinalen anses som sterkere enn tittelforsvarerens. Dersom Argentina og Frankrike møtes i gullfinalen så vil Argentina ha den laveste vinneroddsen.

Dødt løp i VM-tipset!

Kampen om seieren og premieplassene i VM-tipset 2022 er uhyre jevn. Det skiller bare 20 poeng fra 1. til 15. plass. De fem på premieplass har en ørliten luke til sjetteplassen og nedover, men den er nesten ubetydelig.

Vinneren blir vedkommende som har den største porsjonen av hell med seg i semifinale- og finalekampene. Og flest gjenværende poengmuligheter på spørsmålene. Følgende kamper og bonusspørsmål gjenstår:

Kamper:
Argentina – Kroatia
Frankrike – Marokko
Bronsefinale
Gullfinale

Bonusspørsmål:
Antall røde kort
Antall kamper med ekstraomganger
Antall spillere som scorer hat trick
Vinneren av bronsefinalen
Vinneren av gullfinalen
Antall tilleggsminutter i VM-finalen

Spørsmålsalternativene

I teorien er det mulig å oppnå 24 poeng på de gjenværende bonusspørsmålene, men ingen har den muligheten lenger. For noen blir det en taktisk vurdering om man skal tippe kamputfall som «rimer» med sitt spørsmålssvar – eller «gardere» seg til mer sikre poeng.

Det er kun blitt tre utvisninger, så alternativet 0-15 røde kort synes åpenbart. Fire sluttspillkamper er gått til ekstraomganger. Svaralternativet 0-4 gjelder, men her kan fort 5-8 bli utfallet. Én spiller har scoret hat trick. Hvis én eller to til klarer det blir svaret 2-3 istedenfor 0-1. Svaralternativet 4+ virker helt usannsynlig. Svaret på spørsmålene om hvem som vinner bronsefinalen og gullfinalen er helt i det blå, siden vi ennå ikke vet hvem som kvalifiserer seg til de to finalene. Svaralternativet 6+ på spørsmålet om antall tilleggsminutter i VM-finalen har definitivt den laveste oddsen, men hvor mange det faktisk blir får vi først vite søndag kveld.

LE BLEUS: Frankrike slo ut selveste England i kvartfinalen og har den laveste vinneroddsen av de fire gjenværende nasjonene i verdensmesterskapet i fotball anno 2022. «The Blues» kan bli første nasjon til å forsvare en VM-tittel på 50 år!

Legg igjen en kommentar