Poengberegningsfeil

Rette uavgjorte «Tippetegn» som ikke er korrekt «Resultat» er blitt belønnet med ett poeng for lite i VM-tipset 2022. Dette vil bli korrigert så fort som mulig.

PS!!! Feilen er fikset!!! Poengstillingen oppdatert kl. 11:07 fredag 2. desember 2022!!!

Med henvisning til reglene i VM-tipset 2022 skal rett «Tippetegn» gi 3 poeng. Korrekt tippet seiersmargin utløser «Målforskjell-bonus», som er verdt ytterligere 1 poeng.

Grunnet en programmeringsfeil har ikke «Målforskjell-bonusen» blitt kreditert for uavgjorte kamper. Vi jobber med å korrigere denne og er i dialog med programutvikleren.

Straks vi har mottatt og forstått veiledningen fra vedkommende, vil vi oppdatere poengberegningsapplikasjonen. Det vil naturlig nok medføre at enkelte får ett eller flere poeng mer enn de står bokført med nå. Rettmessig.

Vi beklager at dette ikke var i orden fra start, men feilen skyldes at det fantes to utvidelsesfunksjoner. Den ene som ikke ga ekstrapoeng for uavgjorte resultater. Den andre, som vi ikke hadde implementert, gir poeng i henhold til reglene.

Til informasjon.

 

POENGFEIL: Dersom vi ikke klarer å omprogrammere poengberegningen skal vi sørge for å korrigere beregningsfeilen for uavgjorte resultater manuelt. Rett skal være rett!

Legg igjen en kommentar