Siste sjanse for Ronaldo & Messi

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er nåtidens levende fotballegender. De setter rekorder og har levert i FIFA World Cup 2022 til nå. Men; ingen av dem har scoret i en sluttspillkamp i VM!

I understreket det faktum i én av forhåndsartiklene før verdensmesterskapet i Qatar ble sparket i gang. Nå passer det å utbrodere litt, for både Portugal og Argentina har muligheten til å nå årets sluttspill.

Messi scoret i åpningskampen mot Saudi-Arabia, men Argentina tapte 1-2. Slo tilbake med 2-0-seier mot Mexico med nok en Messi-scoring. Paris Saint-Germain-spilleren noterte seg for sin 8. VM-scoring og tangerte antallet til sin ikoniske landsmann Diego Maradona. Onsdag spiller Argentina gruppefinale mot Polen.

Ronaldo sendte Portugal på vei mot 3-2-seieren mot Ghana med 1-0-scoringen fra krittmerket. Hans 8. VM-scoring på til sammen 18 kamper i fem verdensmesterskap. Den klubbløse spissen har scoret i samtlige! I kveld står Uruguay på motsatt banehalvdel.

Umulig å vite, men ikke usannsynlig at både Ronaldo og Messi blir å finne i årets VM-sluttspill med sine respektive nasjoner. Da er det ren utslagsturnering. Vinn eller forsvinn. Stjerneduoen får eventuelt bare én sjanse, som i så fall vil være deres siste.

Til å skrive seg inn i VM-historien med navnet sitt på scoringslisten i en sluttspillkamp. Verken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi forventes nemlig å figurere i neste VM; i USA, Canada og Mexico.

LEVENDE LEGENDER: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har oppnådd alt – bortsett fra å vinne VM-gull og å score i et VM-sluttspill!

Legg igjen en kommentar