Lene leder VM-tipset

Lene Skogen alias «Lene1301» troner øverst på rankinglisten etter at 20 av 64 kamper er spilt. Den eneste kvinnelige deltakeren (!) har prikket inn fire helt korrekte kamputfall.

Det er «early days» i FIFA World Cup 2022 og flere hundre poeng å kjempe om i VM-tipset 2022. Bare en knapp tredel av kampene er spilt. I tillegg skal det deles ut poeng i 24 bonusspørsmål.

Foran dagens kamper i Qatar ser Topp 5 på rankinglisten slik ut:

  1. Lene Skogen «Lene1301»: 63 poeng
  2. Marius Ulseth «Ulla»: 59 poeng
  3. Yngve G. Fossheim «Yngve Fossheim»: 57 poeng
  4. Thommie Luton Lundqvist «Luton Lundqvist»: 56 poeng
  5. Patrick Thomas Stark «QPR67»: 55 poeng

Videre nedover listen er det like jevnt mellom resten av de 43 deltakerne.

KLIKK HER for å se hele rankinglisten!

Noen har allerede brukt jokeren, som dobler oppnådde poeng i den aktuelle kampen. Andre har den til gode. Lene er blant dem som har brukt sitt jokervalg; og doblet fra 4 til 8 poeng.

TIDLIG TETKVINNE: Lene Skogen alias «Lene1301» har sanket flest poeng i VM-tipset 2022 til nå. Klarer hun å holde unna for de 42 utfordrerne?

Selv om det er tre uker igjen av årets verdensmesterskap i fotball har vi allerede rukket å oppleve mye. Hvem som går til topps er like umulig å ane som før start, for ikke en eneste nasjon er kvalifisert for sluttspillet ennå.

Noen av forhåndsfavorittene har vist hva de har å by på. Andre snublet i første hinder. Og mange tilsynelatende vært mer opptatt av å markere seg utenfor banen enn på.

I dag står fire nye kamper på programmet. 28 poeng å hente med full pott på tipsene. Potensielt 35 ved bruk av og blink med jokeren!

Lørdagens kamper:
Tunisia – Australia
Polen – Saudi-Arabia
Frankrike – Danmark
Argentina – Mexico

Noe av det mest bemerkelsesverdige i årets fotball-VM er de mange tilleggsminuttene. Tiden det ikke spilles fotball legges faktisk til de teoretiske 90 minuttene, slik at kampene nesten utgjør halvannen time effektiv spilletid.

Kun ett rødt kort er blitt utdelt i løpet av de 20 første kampene. Forholdsvis få scoringer også, med unntak av et knippe kamper der nettsus har utløst scoringsbonanza.

Lykke til videre:-)

Legg igjen en kommentar