– Søramerikansk verdensmester!

Deltakerne i VM-tipset 2022 har talt: 65 prosent tror at årets verdensmester i fotball kommer fra Sør-Amerika: Brasil (18 vinnertips) eller Argentina (10 vinnertips).

Fristen for å besvare de 24 bonusspørsmålene i VM-tipset 2022 utløp tidligere i kveld. Vi presenterer herved et sammendrag av alle svarene.

HUSK for all del å legge inn dine tips på de 64 VM-kampene før hver enkelt av dem de starter! Og bruk jokeren på én av dem, som du velger selv!

Det er interessant at de to søramerikanske nasjonene får så enorm støtte. Kanskje litt overraskende at så mange som 18 tror at Brasil vinner sitt første gull på 20 år. I så fall landets sjette totalt. Et rekordantall – alene.

Argentina har to verdensmesterskap, men det siste kom i 1986. Er det virkelig dags for Lionel Messi & Co. i Qatar? 10 deltakere tror det.

Brasil og Argentina er de to eneste søramerikanske nasjonene som har spilt seg til topps i et VM utenfor eget kontinent. Tyskland og Spania er de to eneste fra Europa som er blitt verdensmester i en annen verdensdel enn sitt eget.

Frankrike og Belgia er imidlertid en anelse mer betrodd blant VM-tipset 2022-deltakerne til å vinne finalen i Doha 18. desember. Begge har fått tre vinnertips.

Sjekk hvordan alle svarene på de 24 bonusspørsmålene i VM-tipset 2022 fordeler seg:

Legg igjen en kommentar