Søndag (eller mandag) avgjøres det

Italia eller England blir europamester sent søndag kveld – eller kanskje først mandag. Kort tid etter vil også vinneren av EM-tipset 2021 bli kåret. Stillingen oppdateres underveis i finalekampen og det er fortsatt mange som kan vinne!

«Toro Skogen 10» leder tippekonkurransen når vi entrer oppløpssiden, men det er 15 deltakere innenfor ti poengs avstand. Poeng skal deles ut for hvem som vinner UEFA Euro 2020-finalen, hvem som taper finalen, hvem som blir toppscorer og antall tilleggsminutter det blir i finalen.

Holder Tottenham-supporteren Tor Olav Skogen unna for kobbelet av utfordrere? Han er nesten sikret noen poeng ved å ha svart England som tapende finalist på bonusspørsmål nr. 23, samtidig som han har 2-1 til England etter ordinær spilletid på selve kamptipset. Og Harry Kane som toppscorer.

Skal vi tro den beste EM-tipperen til nå, blir det fem tilleggsminutter på Wembley Stadium søndag kveld.

De som ikke har brukt Jokeren har sin aller siste sjanse til å doble poengene sine på søndagens finalekamp!

Legg igjen en kommentar