Siste frist tirsdag 8. juni kl. 23:59

Påmeldingsfristen utløper tirsdag 8. juni kl. 23:59. Alle som ønsker å bli med på registrere seg og betale innen da. Husk å besvare alle bonusspørsmålene innen torsdag 10. juni kl. 19:00!

Nå braker det snart løs i UEFA Euro 2020. Med en skikkelig innspurt ender vi i nærheten av målet om 100 deltakere. Premiefordelingen kunngjøres i god tid før fredagens åpningskamp.

Vennligst merk at eventuelle spørsmål kun besvares via e-post. Bruk kontaktskjemaet hvis du lurer på noe, men merk at svargarantien er innen 24 timer!

Vi har korrigert samtlige kallenavn slik at de har stor forbokstav, i henhold til reglene. Og noen få er blitt avvist fordi de ikke har betalt startkontingenten ved påmelding. Disse kan registrere seg på nytt og får delta hvis vi mottar betalingen innen fristen.

HUSK at du kan bruke Jokeren på valgfri sluttspillkamp. Med den dobler du poengene du eventuelt oppnår på valgt kamp. Jokervalget aktiveres etter at de innledende kampene er spilt og sluttspillkampene klare.

PS! Oversikt over hvor mange som har svart hva på bonusspørsmålene kunngjøres før fredagens åpningskamp. Deltakernes kamptips ligger åpent og tilgjengelig for alle til enhver tid, men her kan man jo endre ethvert tips fram til avspark.

Lykke til. Dette blir gøy!

Legg igjen en kommentar